Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2013 22:52 - Mesterelonе (Proviron)
Автор: trexsteroids Категория: Спорт   
Прочетен: 5168 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.10.2013 14:57


Mesterelonе (Proviron)


image

Ефект Естроген

Провирон се ползва най-вече като анти-естроген! Има способността да предотвратява или да забавя превръщането на стероидите в естроген! Антиароматизиращия му ефект е предпочитан от атлетите, заради директната борба с образуването на естроген и последвалите го странични ефекти! Антиестрогенният му ефект е породен от способността му да се свързва с ензима ароматаза и по този начин да предотвратява свързването му с други стероиди! Провирон напълно предотвратява ароматизацията на самите стероиди. Той спира задържането на вода в организма, както и твърде нежеланата гинекомастия. Силното антиестрогенно действие на Провирон пречи на появата на гинекомастия дори и след спиране стероидния цикъл, за разлика от препарата Нолвадекс, който не предодвратява ароматизацията на стероидите. Можем да кажем, че Провирон спира ароматизацията още в зародиш, а Нолвадекс се бори със симтомите.

Ефект спрямо Стероидите

Увеличава ефекта от други, паралелно ползвани с него стероиди, защото има силен афинитет към свързващите протеини в кръвта  -SHBG (sex hormone binding globulin), което позволява на по-голяма част от другите стероиди да бъдат в свободната си (активна) форма! Това е невероятно  привлекателни страна за билдерите. Една от най-значимите.Той може значително да увеличи потенциала на тестостерона в организма. По голяма част от тестостерона в човешкия организъм (97 -98 %) се явява бездействащ, защото е свързан с глоболин (SHBG)  и албумин. Когато обаче в организмът навлезе Провирон той се присъединява към тези белтъци и по-голямо количество от тестостерона остава свободен. Това спомага за подобряване на постиженията и белтъчния синтез.
С Провирон атлетите увеличават ефекта от стероидите, тъй като нивото на андроген остава високо, а на естрогена се запазва постоянно ниско. Това свойство на Провирон особено силно си проличава при подготовка за състезание, когато се пази диета.

image

Приложения в Бодибилдинга

Провирон има четири различни приложения в света на бодибилдинга.

1.

Първия вид в използването му  е в резултат на неговата структура. Cъкратената формула на местеролона (5-алфа) не е способна към конверсия в естроген. Освен това, обаче, има висок афинитет към ензима aromatase (който превръща тестостерона на естроген), отколкото тестостерона.  Това означава, че приемането с тестостерон или други ароматизиращи по състав стероиди, предотвратява разпространениета на естрогена, поради това, че лесно се свързва с фермента ароматаза и възпрепятства тези стероиди да конвертират в естроген. По този начин, използването на mesterolone носи много ползи - намаляване на нежеланите ефекти от естроген и задържане на вода, наблюдавани с други стероиди, освен това, изисква малко усилия. Може също така да се предположи, че този препарат в действителност ще намали чувствителността на рецепторите на естроген, като двойно повишава ефективността му при отслабени, циркулиращи нива на естроген.

2.

 Втория вид се основава върху идеята да се разшири капацитета на тестостерон. Тестостеронът в здраво човешко тяло е предимно неактивен. 97-98% от тестостерона са свързани със сексуалните хормони, свързващия глобулин (SHBG) и албумин - два протеина. В тази форма тестостеронът е предимно неактивен. Но както в случая на ензима aromatase, dihydrotestosterone има по-голям афинитет към тези протеини, отколкото тестостерона. Ето защо, когато местерелонът се присъединява към глобулина и албумина, остава голямо количество на свободния тестостерон за постигане на анаболни процеси като протеиновия синтез. И това помага да се увеличат постиженията.

3.

При третия, mesterolone се добавя към предсъстезателни цикли за увеличаване и постигане на отлична твърдост и  мускулен обем. Вероятно се дължи на намаляване на циркулиращите естрогени, възможно е да се дължи на ниската степен на регулация на естрогенните рецептори в мускулната тъкан, но намалява водния баланс на организма, като дава на ползващия визуален ефект на суха, висококачествена, стегната  и твърда   мускулатура. Провирон често се използва не само сред средите на културистите, а дори актьори и модели го използват отново и отново, за да придобият необходимата форма в последния ден преди снимки и фотосесии. Подобно на другия метилиран по структура дехидротестостерон, Дростанолон, Местерелон е  особено силен в постигането на този ефект.

4.

И накрая четвърто, Proviron се използва по време на цикъл с такива хормони като Нандролон, които имат ниско андрогенен ефект, намаляване на 5-алфа в този случай се различава от dihydrotestosterone. Такива препарати, като тренболон и нандролон намаляват либидото. Логическия резултат е ограничаването на сексуалността на спортистта. Дехидротестостерон играе ключова роля в този процес и, следователно се прилага в комбинация с такива стероиди за отслабване или намаляване на този нежелан страничен ефект. Провирон също е често предписван от лекарите на хората с ниски нива на тестостерон, или пациенти с хронична импотентност. Той не се възприема като мощен анаболен стероид. Той ще направи работата еднакво добре, ако не и по-добре от други анаболни стероиди. С провирон има по-ниски шансове за злоупотреба, което го прави предпочитан фаворит в медицинската практика.

Mного спортисти предпочитат да използват Местеролон, тъй като той е почти без странични ефекти при мъжете. В големи дози може да причини някои симптоми на вирилизация у жените. Но поради по-високото ниво на дезактивация и разпределение в системата (албумин, SHBG (секс хормон, свързващ глобулин), 3bHSD (3b хидроксистероиддехидрогеназа), ароматаза) твърде много от това, ако не и всичкия просто никога не достига андрогенните рецептори, където да предизвика анаболни ефекти и нежелани реакции. Поради това, неговата безопасност е относителна. Дози от 25 и до 250 мг на ден, са използвани без неблагоприятни последици. 50 мг на ден обикновено е достатъчно, за да бъде ефективен препарата във всяки един от тези четири случая на приемане, които споменахме по-горе. Поради това е необходимо да се увеличава дозата, при съответно нарастване на приеманите количества стероиди. Това вече го решавате вие.

                                                                                                                                                                                    Подбор, превод и редакция: TRex

Продуктът може да бъде намерен на 

Сайт-Магазин trex-steroids.ma

Скайп 1: trexinkei

Скайп 2: trex-steroids

Фейсбук 1: www.facebook.com/trex.inkei 

Фейсбук 2: https://www.facebook.com/medicaments.phar

Всички останали сайтове, профили в скайп, фейсбук и тн. са фалшиви или копия, направени от други лица!!!

Очаквайте за пръв път без аналог: още много професионални статии, клинични изследвания за стероидите, допинга, медикаментите в спорта, добавки, тренировъчни режими, хранителни диети и тн.



Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: trexsteroids
Категория: Спорт
Прочетен: 19404
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930